Beneficis

Els municipis de Sant Joan Despí, Sant Feliu de Llobregat i Sant Just Desvern portem a terme el projecte “Role Models: empreses en femení” amb el suport de la Diputació de Barcelona. En aquesta nova edició tenim la voluntat de continuar ampliant i consolidant la xarxa de dones emprenedores generada als 3 municipis a partir de l’ any 2020.
Adherir-te a la xarxa Role Modelset permetrà:
Compartir inquietuds i experiències amb d’altres dones emprenedores/empresàries del territori, que et permetrà  generar sinèrgies i espais de diàleg per tal de promoure una visió més igualitària a les empreses.
Formar part del directori d’empreses amb talent femení del territori: Sant Joan Despí, Sant Feliu de Llobregat i Sant Just Desvern.
Participació en els workshops i/o networkings que es portin a terme en el marc del projecte.
Participació en el programa de coaching del projecte (bossa d’hores de coaching/mentoria).
Desenvolupar competències clau de lideratge femení.

Adherir-te a la xarxa Role Models (www.rolemodels.cat) et permetrà:

-Compartir inquietuds i experiències amb d’ altres dones emprenedores/empresàries del territori, que et permetrà  generar sinèrgies i espais de diàleg per tal de promoure una visió més igualitària a les empreses.

-Formar part del directori d’ empreses amb talent femení del territori: Sant Joan Despí, Sant Feliu de Llobregat i Sant Just Desvern.

-Participació en els workshops i/o networkings que es portin a terme en el marc del projecte.

-Participació en el programa de coaching del projecte (bossa d’ hores de coaching/mentoria).

-Desenvolupar competències clau de lideratge femení.

Amb aquesta xarxa, volem generar un espai de confiança, motivació i inspiració entre dones emprenedores i directives del territori, que també serveixi com a plataforma de promoció empresarial per mitjà del directori professional.

El projecte Role Models s’ha d’entendre com el paraigües que acull totes aquelles iniciatives i xarxes socials que promouen el paper de la dona en l’ àmbit de la empresa al nostre territori.
Desplaça cap amunt