Es porten a terme els primers workshops del 2021

El passat 22/09/21 es va posar en marxael 1er workshop del projecte Role Models a  Sant Joan Despí (Auto-lideratge femení)

En aquest primer workshop han participat una trentena de dones empresàries i emprenedores, amb moltes ganes de treballar en aquesta nova xarxa. Amb aquest projecte s’ ha generat un treball en xarxa, sensibilitzant vers la igualtat de gènere a les empreses del territori a partir d’un treball de coaching i mentoratge individualitzat amb cadascuna de les participants.

El següent workshop, es va portar a terme a Sant Feliu de Llobregat el 21/10/21 i en aquesta nova trobada (Profesionalitza el teu negoci) es va treballar sobre la visió, els valors i els recursos professionals del negoci/empresa, potenciant la visió emprenedora i directiva.

Aquest impuls de les dones empresàries i les dones emprenedores del territori,  afavoreix el desenvolupament de projectes, trencant els estereotips de gènere, tot promovent una visió més igualitària.

Aquests workshops són dinamitzats per 3 expertes externes que porten a terme l’ acompanyament i les sessions tant grupals com individuals (coaching-mentoria)

9:30 h Benvinguda institucional   9:40 h Presentació workshop + introducció Resum resultats del qüestionari + activitat presentació online (Mentimeter)
9:50 h L’Aliança al cor (crear espai protegit entre el grup).   10:00 h Presentació individual amb un objecte que et defineixi (Qui sóc i què espero d’aquest espai).
10:20 h Dinàmica cartes Sikhona – treballar situació actual i futura (on vull estar), recursos interns i limitadors (frens avui)
11:20 h Pausa – cafè
11:50 h Dinàmica El Sopar – lideratge i valors. El valors que ens mou i/o frenen a auto-liderar i emprendre.
12:50 h Taller La Xarxa que volem crear i teixir juntes.
13:10 h Tancament: proper pas, feedward, propers passos de la xarxa. (espai de compromís a l’acció)
Desplaça cap amunt